Stäng

Här visar vi en del av våra uthyrnings produkter!

Fällbord 180x70 med gastroben. hyrmöbler från Växjö   Stol class för uthyrning     Bänkset för uthyrning    Fällbord uthyrning  

Hos oss är alla lika välkomna!      Privatkund eller företag. Litet eller stort.

 Växjö Porslin & Möbeluthyrning har en stor bredd av hyrgods för bla.möbler. I sortiment hittar man allt från enkla trästolar till finna stoppade tyg eller skin stolar. Bord runda eller rektangulära även dom i olika utförande och storlekar. Ståbord och barstolar för det enklare event. Bardiskar, barstolar & bar tillbehör. Kylskåp och övrig restaurangutrustning för tillfälliga serveringsställen. Värmare för kalla dagar som ex. fläktar, terrassvärmare, gasolvärmare.

Rekvisita för dekorationer som växter, tyger mm. Man finner nästan allt hos oss för en lyckad fest eller arrangemang. Kontakta oss för mer hjälp.   UPPBLÅSBAR CHESTERFIELDSOFFA/SOFFA UTHYRES

 
Uppblåsbar soffa Chesterfield att hyra

Uppblåsbara och coola Chesterfieldsoffor i vit PVC-plast att hyra. Att användas inomhus eller utomhus för att skapa en mysig miljö. Elektrisk pump för enkel uppblåsning medföljer. Storlek 170x105 cm.


GARDEROBER FÖR FEST OCH EVENT UTHYRES

 Växjö Porslin & Möbeluthyrning hyr ut mobila garderober som passar perfekt för fest, mässa, konferens och andra event.

Klicka på garderobsvagnen för att komma till bokning

  

Produkter, priser och information hittar du i vår E-HYR


Restaurangmaskiner mm

Växjö Porslin & Möbeluthyrning kan erbjuda en hel del olika nya & beg restaurangmaskiner för uthyrning till olika arrangemang och events. I vårt sortiment finner man allt från värmeugnar, spisar, diskmaskiner, kokeri, vattenbad, kyldiskar.mm


  Mobilt Eventkök

   Mobilt uppbyggt Eventkök
mobila kök

Med vårt mobila eventkök kommer vi snabbt på plats och ställer upp ett komplett restaurangkök för Event eller fester. Vårt mobila eventkök tillsammans med vårt kunnande för rätt cateringtillstånd gör att vi kan komma till Er och ställa upp ett restaurangkök med kort varsel och stor kapacitet. Det tar för oss max 2 timmar att bygga upp ett komplett restaurangkök färdigt att laga och servera mat till tusentals personer.

Vi har även en hel del special som t.ex. Sluchmaskiner, popcornmaskin, värmeskåp för chips, sockervadd. 


  Catering

Vi har ett brett nätverk när det gäller duktiga kockar och serveringspersonal. Vi vill kunna erbjuda det bästa för just dig. Oavsett om du vill ha en galamiddag middag eller ha med dig kocken ut i vildmarken så ordnar vi det.

Våra leverantörer inom restaurangbranschen kan erbjuda läckerheter ut över det vanliga. Vi på VPOM kan erbjuda både avhämtning och transport med servering på ditt evenemang.


Kontakta oss för frågor och offert  Mer priser info och bilder i vår E-HYR


RÖDA-MATTANVIP-ENTRÉ ATT HYRA

Växjö Porslin & Möbeluthyrning hyr ut en snygg och elegant VIP-entré i form av ett röda-mattan-paket att förhöja stämningen med vid event, fest, mässa, konferens, sportarrangemang eller annan aktivitet.


Mobila TOALETTER, URINOARER OCH TOALETTVAGNAR UTHYRES

Toalett med tank. 265-320 liter, motsvarar 700-1000 besök.

Utrustad med stor hållare med toalettpapper. Önskar Ni möjlighet till handtvätt har vi det som extra tillbehör.

   Handfatet har “eget” vatten. Tanken rymmer ca 45 liter vatten och spillvattnet rinner ut i toatanken.

 
Mer info och priser hittar du i vår produktkatalog. Prislista.

Ljud & Ljus

SCENPODIE / SCEN / PODIE / CATWALK - UTHYRNING


Växjö Porslin & Möbeluthyrning hyr ut scenpodie som används som mindre scen i valfri storlek, att placera musikerna på vid konsert eller framträdande, för talare  
samt som catwalk med eller utan tillhörande scen.

Ljud och ljus för festerna och arrangemangen hittar man en del hos oss. Ljuskannor, scanners, färgväxlare, movingheads, mm är en del av vad vi har. Mindre PA för dom mindre scenerna. Tal anläggningar för konferenser och invigningar mm. Vid större arrangemang tar vi hjälp av samarbetspartners.

Pris ex. Färdiga ljudpaket från 600 kr. inkl moms. Mer info och bokning i vår produktkatalog. 

 

Lilla ljudpaketet Växjö Porslin & Möbeluthyrning    Karaokepaket 1  Karaokepaket 2

Mer information och priser hittar ni i vår Prislista